SÚBORY COOKIE na webovej stránke DR. OETKER

Tento web uloží súbory cookies do vášho zariadenia, aby umožnil lepšie fungovanie stránok. Viac informácií tu.

Marcipánové bonbóny v čokoláde

(0)
0 0 5
Hodnotenie Ďakujeme za hodnotenie!
    (Nepodarilo sa)
    (Poznám lepšie)
    (Dobrôtka)
    (Skvelý recept)
    (Fantastické!)

veľmi chutné

asi 20 ks

stredná obťažnosť 20 minut

Prísady

Prísady

na recept Marcipánové bonbóny v čokoláde

Prísady:

50 g hrozienka
100 ml rum
150 g Marcipán Dr. Oetker
70 g orechy vlašské -polovičky
2 balíčky Poleva tmavá Dr. Oetker

Ešte potrebujeme:

sitko

preparation

príprava

1

Hrozienka naložíme na noc do rumu. Na druhý deň ich dobre scedíme a nahrubo nasekáme.

2

Marcipán prepracujeme s hrozienkami a rozdelíme na 20 kúskov. Vytvoríme guľôčky, na každú pritlačíme 2 polovičky orecha a necháme asi pol hodiny zaschnúť.

3

Tmavú polevu rozpustíme podľa návodu na obale a každý bonbón namočíme. Necháme stuhnúť.

Nutričné hodnoty na recept Marcipánové bonbóny v čokoláde

Na porciu/ kus Na 100 g / ml
Energia 565 kJ
135 kcal
1955 kJ
467 kcal
Tuk 8.22 g 28.33 g
Uhľohydrát 11.51 g 39.68 g
Bielkoviny 0.88 g 3.05 g
Výrobky Dr. Oetker použité v recepte:

Pre viac informácií, kliknite na produkt.