Na prípravu torty vyložíme dno tortovej formy piškótami. Zvyšné piškóty k sebe zlepíme džemom
Na náplň uvaríme zo Zlatého klasu a mlieka puding podľa návodu na obale. Odstavíme, zakryjeme potravinárskou fóliou tak, aby sa úplne dotýkala pudingu, a necháme vychladnúť.
Kompóty scedíme a šťavu pritom zachytíme. Odmeriame 50 ml šťavy a zmiešame s rumom.
V mise vyšľaháme maslo s cukrom mixérom do peny. Po častiach pridávame vychladnutý Zlatý klas. Potom zašľaháme tvaroh s vanilkovým cukrom dohladka.
Do formy na piškóty nanesieme polovicu náplne a potom scedené mandarínky. Rozložíme zlepené piškóty a pokvapkáme ich šťavou s rumom. Zakryjeme zvyšnou náplňou a uhladíme. Na povrch nanesieme zvyšné mandarínky a odložíme do chladničky aspoň na 2 hodiny stuhnúť.
Tortové želé pripravíme so šťavou podľa návodu na obale a opatrne nanesieme na tortu. Odložíme do chladničky stuhnúť.
Súvisiace recepty
Dezerty
Dezerty
Dezerty