SÚBORY COOKIE na webovej stránke DR. OETKER

Tento web uloží súbory cookies do vášho zariadenia, aby umožnil lepšie fungovanie stránok. Viac informácií tu.

Mini Pavlova

(0)
0 0 5
Hodnotenie recipe.rating.rated.msg
    (recipe.rating.one)
    (recipe.rating.two)
    (recipe.rating.three)
    (recipe.rating.four)
    (recipe.rating.five)

Pavlova torta Dr. Oetker ponúka inšpiratívne a naozaj atraktívne recepty. Krehké snehové cesto lahodne prepojené pikantným malinovým krémom v originálnom prevedení.

12 k

jednoduchá príprava 25 minut

Prísady

Prísady

na recept Mini Pavlova

Na korpus:

1 balíček Pavlova torta Dr. Oetker
150 ml voda

Na ozdobenie:

malinový krém (súčasť balenia)
400 - 500 ml smotana na šľahanie (33%)
500 g ovocie (maliny, čučoriedky, černice, jahody)
trochu mäta pieporná

Ešte potrebujeme:

elektrický ručný šľahač
plech na pečenie
cukrárske vrecko so zrezanou trubičkou

preparation

príprava

1

Na prípravu torty mini Pavlova v mise dôkladne vyšľaháme zmes s vodou elektrickým ručným šľahačom podľa návodu na obale. Cukrárske vrecko naplníme cestom a na plech vyložený papierom na pečenie vytvarujeme hniezda. Vložíme do rúry predhriatej na 150 °C, teplotu ihneď znížime na 110 °C a sušíme.

Elektrická rúra: 110 °C

Teplovzdušná rúra: 90 °C

Doba sušenia: asi 90 Minút

2

Rúru vypneme a hniezda necháme v uzavretej rúre vychladnúť.

3

Na ozdobenie vyšľaháme malinový krém so smotanou elektrickým ručným šľahačom podľa návodu na obale. Cukrárske vrecko naplníme krémom a nanesieme do stredu hniezda. Dozdobíme očisteným ovocím a lístkami mäty.

Nutričné hodnoty na recept Mini Pavlova

Na porciu/ kus Na 100 g / ml
Energia 917kJ
219kcal
695kJ
166kcal
Tuk 12.22g 9.26g
Uhľohydrát 1.24g 0.94g
Bielkoviny 0.86g 0.66g

Výrobky Dr. Oetker použité v recepte:

Pre viac informácií, kliknite na produkt.