SÚBORY COOKIE na webovej stránke DR. OETKER

Tento web uloží súbory cookies do vášho zariadenia, aby umožnil lepšie fungovanie stránok. Viac informácií tu.

Palacinková torta

(0)
0 0 5
Hodnotenie recipe.rating.rated.msg
    (recipe.rating.one)
    (recipe.rating.two)
    (recipe.rating.three)
    (recipe.rating.four)
    (recipe.rating.five)

Dokonalý celok, pastva pre oči aj chuťové poháriky. Vyvážená kombinácia ríbezľového džemu a tvarohového krému so Zlatým klasom Dr. Oetker.

8 porcií

jednoduchá príprava 30 minut

Prísady

Prísady

na recept Palacinková torta

Na cesto:

1 balenie Palacinky Dr. Oetker
500 ml voda

Na náplň:

1 balíček Zlatý klas Originál Dr. Oetker (à 40 g)
500 ml mlieko
50 g cukor
250 g tvaroh polotučný
200 - 250 g ríbezľový džem

Na ozdobenie:

ovocie čerstvé bobuľové

Ešte potrebujeme:

panvica na palacinky
tortová forma (Ø 18 cm)

preparation

príprava

1

Cesto na palacinky si pripravíme podľa návodu na obale. Z pripraveného cesta usmažíme asi 12 palaciniek s priemerom asi 15 cm a necháme ich vychladnúť.

2

Na prípravu náplne uvaríme Zlatý klas s mliekom a cukrom podľa návodu na obale. Do horúceho krému pridáme tvaroh a vymiešame dohladka.

3

Vychladnutú palacinku potrieme džemom a vložíme ju do tortovej formy. Nanesieme tenkú vrstvu náplne. Tento postup opakujeme do spotrebovania palaciniek.

4

Dozdobíme zvyškom náplne a ovocím. Odložíme asi na 2 hodiny do chladničky a necháme stuhnúť.

Nutričné hodnoty na recept Palacinková torta

Na porciu/ kus Na 100 g / ml
Energia 829kJ
198kcal
364kJ
87kcal
Tuk 2.34g 1.03g
Uhľohydrát 36.84g 16.23g
Bielkoviny 7.04g 3.10g

Výrobky Dr. Oetker použité v recepte:

Pre viac informácií, kliknite na produkt.