SÚBORY COOKIE na webovej stránke DR. OETKER

Tento web uloží súbory cookies do vášho zariadenia, aby umožnil lepšie fungovanie stránok. Viac informácií tu.

Red Velvet s ovocím

(0)
0 0 5
Hodnotenie Ďakujeme za hodnotenie!
    (Nepodarilo sa)
    (Poznám lepšie)
    (Dobrôtka)
    (Skvelý recept)
    (Fantastické!)

torta de Luxe s Red Velvet Dr. Oetker

12 porcií

jednoduchá príprava 35 minut

Prísady

Prísady

na recept Red Velvet s ovocím

Na cesto:

1 balenie Torta Red Velvet Dr. Oetker
125 ml smotana na šľahanie (33%)
3 vajce

Na náplň:

125 ml smotana na šľahanie (33%)
400 g smotana kyslá
500 g ovocie čerstvé (čučoriedky, maliny, jahody)

Ešte potrebujeme:

tortová forma (Ø 26 cm)
elektrický ručný šľahač

preparation

príprava

1

Na prípravu cesta vyšľaháme zmes na korpus so smotanou a vajcami podľa návodu na obale. Cesto nanesieme do vymastenej a múkou vysypanej formy a uhladíme. Vložíme do predhriatej rúry a pečieme.

Elektrická rúra: 160 °C

Teplovzdušná rúra: 140 °C

Doba pečenia: asi 30 Minút

2

Korpus necháme vychladnúť.

3

Na prípravu náplne vyšľaháme zmes na náplň so smotanou na šľahanie a kyslou smotanou podľa návodu na obale.

4

Korpus dvakrát pozdĺžne rozrežeme. Na spodný diel korpusu nanesieme jednu tretinu náplne a jednu tretinu očisteného ovocia. Zakryjeme druhým dielom, nanesieme polovicu náplne a polovicu ovocia. Zakryjeme tretím dielom, potrieme zvyškom náplne a dozdobíme zvyškom ovocia. Tortu odložíme do chladničky a necháme asi 2 hodiny tuhnúť.

Nutričné hodnoty na recept Red Velvet s ovocím

Na porciu/ kus Na 100 g / ml
Energia 971 kJ
232 kcal
674 kJ
161 kcal
Tuk 17.71 g 12.30 g
Sacharidy 12.98 g 9.01 g
Bielkoviny 4.96 g 3.44 g