SÚBORY COOKIE na webovej stránke DR. OETKER

Tento web uloží súbory cookies do vášho zariadenia, aby umožnil lepšie fungovanie stránok. Viac informácií tu.

Snehobiele špičky

(0)
0 0 5
Hodnotenie recipe.rating.rated.msg
    (recipe.rating.one)
    (recipe.rating.two)
    (recipe.rating.three)
    (recipe.rating.four)
    (recipe.rating.five)

Pavlova torta Dr. Oetker ponúka inšpiratívne a naozaj atraktívne recepty. Krehké snehové cesto lahodne prepojené pikantným malinovým krémom v originálnom prevedení.

asi 20 ks

jednoduchá príprava 25 minut

Prísady

Prísady

na recept Snehobiele špičky

Na korpus:

1 balíček Pavlova torta Dr. Oetker
150 ml voda

Na zlepenie a ozdobenie:

malinový krém (súčasť balenia)
400 - 500 ml smotana na šľahanie (33%)
125 g maliny čerstvé

Ešte potrebujeme:

elektrický ručný šľahač
2 plechy na pečenie
cukrárske vrecko s hladkou trubičkou

preparation

príprava

1

Na prípravu špičiek v mise dôkladne vyšľaháme zmes s vodou elektrickým ručným šľahačom podľa návodu na obale. Cukrárske vrecko naplníme cestom a na plechy vyložené papierom na pečenie vytvarujeme asi 20 kusov špičiek a 20 kusov malých placiek. Vložíme do rúry predhriatej na 150 °C, teplotu ihneď znížime na 110 °C a sušíme.

Elektrická rúra: 110 °C

Teplovzdušná rúra: 90 °C

Doba sušenia: asi 90 Minút

2

Rúru vypneme a špičky necháme v uzavretej rúre vychladnúť.

3

Na ozdobenie vyšľaháme malinový krém so smotanou elektrickým ručným šľahačom podľa návodu na obale. Cukrárske vrecko naplníme krémom, ktorý nanesieme na spodnú placku, ozdobíme malinami a priklopíme špičkou.

Nutričné hodnoty na recept Snehobiele špičky

Na porciu/ kus Na 100 g / ml
Energia 553kJ
132kcal
971kJ
232kcal
Tuk 7.29g 12.79g
Uhľohydrát 1.53g 2.68g
Bielkoviny 0.59g 1.03g

Výrobky Dr. Oetker použité v recepte:

Pre viac informácií, kliknite na produkt.