Flag

Tortová bublanina s lesným ovocím

12 porcií
Jednoduché
45
Vláčna bublanina s pikantným lesným ovocím pre príjemné letné posedenie pri káve.
Zloženie
Príprava
Picture -
Picture -
PROSÍME VÁS O OHODNOTENIE RECEPTU
Ako sa vám tento recept podaril?

Súvisiace recepty

Sledujte nás
Sledujte Dr. Oetker na sociálnych sieťach
Picture - Hero image

Zloženie

Na cesto
260 gmúka hladká
1 zarovnané KLKypriaci prášok do pečiva s vínnym kameňom Dr. Oetker
1 zarovnaná KLSóda bikarbóna Dr. Oetker
štipkasoľ
170 gcukor
1 KLVanilková pasta Dr. Oetker
200 mlmlieko
100 mlolej
200 gzmes lesného ovocia čerstvého
kokos strúhaný na vysypanie formy
Ešte potrebujeme
tortová forma (Ø 26 cm)
Picture - Kypriaci prášok do pečiva s vínnym kameňom Dr. Oetker
Picture - Sóda bikarbóna Dr. Oetker
Picture - Vanilková pasta Dr. Oetker
1

Na prípravu cesta v mise zmiešame múku s kypriacim práškom, jedlou sódou, soľou a cukrom. Pridáme pastu, mlieko a olej a vymiešame dohladka. Zľahka vmiešame asi 120 g ovocia. Cesto nanesieme do vymastenej a kokosom vysypanej formy.  Zvyšok ovocia poukladáme na povrch a uhladíme. Vložíme do predhriatej rúry a pečieme.

Doba pečenia: 25 minút

Elektrická rúra: 190 °C

Teplovzdušná rúra: 170 °C

2

Tortu necháme vychladnúť. Potom ju môžeme pocukrovať práškovým cukrom.