SÚBORY COOKIE na webovej stránke DR. OETKER

Tento web uloží súbory cookies do vášho zariadenia, aby umožnil lepšie fungovanie stránok. Viac informácií tu.

Zákusok s ovsenými vločkami

(0)
0 0 5
Hodnotenie recipe.rating.rated.msg
    (recipe.rating.one)
    (recipe.rating.two)
    (recipe.rating.three)
    (recipe.rating.four)
    (recipe.rating.five)

Ozajstný karamelový raj! Výrazná karamelová chuť vďaka Trstinovému cukru karamelovému Dr. Oetker. Príprava bez pečenia.

asi 20 ks

jednoduchá príprava 30 minut

Prísady

Prísady

na recept Zákusok s ovsenými vločkami

Na korpus:

80 g cukor trstinový
1 balíček Trstinový cukor karamelový Dr. Oetker
100 g maslo
250 g ovsené vločky

Na náplň:

1 balenie mlieko kondenzované sladené
300 g čokoláda horká
50 g orechy vlašské nasekané

Na karamel:

50 g cukor trstinový
5 PL voda
1 PL maslo
3 PL mlieko

Ešte potrebujeme:

plech na pečenie (20 x 30 cm)

preparation

príprava

1

Na prípravu korpusu necháme v hrnci skaramelizovať cukry s maslom. Odstavíme z variča a vmiešame ovsené vločky. Polovicu korpusu nanesieme na plech vyložený papierom na pečenie a pomocou lyžice uhladíme.

2

Na prípravu náplne zahrievame vo vodnom kúpeli kondenzované mlieko a nalámanú čokoládu, kým sa čokoláda úplne nerozpustí. Potom vmiešame orechy a náplň opatrne rozotrieme na polovicu korpusu. Na povrch nanesieme zvyšok korpusu.

3

Na prípravu karamelu necháme v hrnci skaramelizovať cukor. Potom opatrne pridáme vodu, maslo a mlieko. Karamel za stáleho miešania krátko povaríme a ihneď nanesieme na povrch zákuska. Odložíme do chladničky a necháme stuhnúť.

Nutričné hodnoty na recept Zákusok s ovsenými vločkami

Na porciu/ kus Na 100 g / ml
Energia 875kJ
209kcal
1943kJ
464kcal
Tuk 0g 0g
Uhľohydrát 0g 0g
Bielkoviny 0g 0g

Výrobky Dr. Oetker použité v recepte:

Pre viac informácií, kliknite na produkt.