Flag

Zmrzlina Pavlova

asi 15 ks
Jednoduché
115
Príprava snehového cesta nebola nikdy jednoduchšia! Prvotriedne 100% sušené pasterizované vaječné bielky Dr. Oetker z chovov sliepok vo voľnom výbehu.
Zloženie
Príprava
Náš tip
Povrch pusiniek môžeme ešte pred sušením ozdobiť drobným zdobením Dr. Oetker.
Picture -
Picture -
PROSÍME VÁS O OHODNOTENIE RECEPTU
Ako sa vám tento recept podaril?

Súvisiace recepty

Sledujte nás
Sledujte Dr. Oetker na sociálnych sieťach
Picture - Hero image

Zloženie

Na korpus
1 balíček100 % vaječné bielky Dr. Oetker
150 mlvoda
250 gcukor
Farba gélová potravinárska ružová Dr. Oetker
Na ozdobenie
1 balíčekMalinová náplň Dr. Oetker
400 - 500 mlsmotana na šľahanie (33%)
250 gmaliny čerstvé
Ešte potrebujeme
elektrický ručný šľahač
plech na pečenie
cukrárske vrecko so zrezanou trubičkou
15 ksoblátkový kornútik na zmrzlinu
Picture - 100 % vaječné bielky Dr. Oetker
Picture - Farba gélová potravinárska ružová Dr. Oetker
Picture - Malinová náplň Dr. Oetker
1

V mise dôkladne vyšľaháme bielok s vodou šľahačom aspoň 5 minút. Potom za stáleho šľahania postupne pridávame cukor a šľaháme, kým sa nezačnú tvoriť ostré špičky. Nakoniec opatrne zašľaháme ružovú farbu. Cukrárske vrecko naplníme cestom a na plech vyložený papierom na pečenie vytvoríme pusinky v tvare točenej zmrzliny. Vložíme do predhriatej rúry a sušíme.

Doba sušenia: asi 90 - 120 minút

Elektrická rúra: 110 °C

Teplovzdušná rúra: 90 °C

2

Rúru vypneme a tortu necháme v uzavretej rúre vychladnúť.

3

Na ozdobenie vyšľaháme náplň so smotanou šľahačom podľa návodu na obale. Cukrárske vrecko naplníme náplňou a striedavo s malinami nanesieme do kornútikov pripravených na podnose. Na povrch krému položíme pusinky ako točenú zmrzlinu.

Náš tip

  • Povrch pusiniek môžeme ešte pred sušením ozdobiť drobným zdobením Dr. Oetker.