
Citrónový ryžový puding s mangom
asi 2 porcie
Jednoduché
20
Lahodná a svieža desiata s Trstinovým citrónovým cukrom a Tortovým želé Dr. Oetker.
Zloženie
Príprava
Zloženie
Prísady
50 g
ryža jazmínová
200 ml
voda
200 ml
mlieko + 100 ml na doliatie
1 balíček
Okrem toho potrebujeme
ponorný mixér
2 ks
poháre
Príprava:
Celkovo:
20 min
Príprava :
10 min
1
Na prípravu pudingu v kastróliku povaríme asi 2 minúty ryžu s vodou. Potom ryžu scedíme a vložíme do horúceho mlieka. Ochutíme cukrom a pastou a zvoľna povaríme do zmäknutia. Podľa chuti a potreby dolejeme mliekom.
2
Na želé olúpeme mango a pomocou ponorného mixéra ho rozmixujeme. Tortové želé pripravíme s polovičným množstvom vody a cukru podľa návodu na obale a vmiešame do rozmixovaného manga.
3
Do pohárov vrstvíme ryžový puding a mangové želé. Po každej vrstve odložíme na chvíľku do chladničky alebo dáme naspodok puding a navrch želé. Dozdobíme čerstvým mangom.
PROSÍME VÁS O OHODNOTENIE RECEPTU
Ako sa vám tento recept podaril?
PROSÍME VÁS O OHODNOTENIE RECEPTU
Ako sa vám tento recept podaril?
Súvisiace recepty
Šišky s ružovým zdobením![]()

60 MinJednoduché
Šišky s ružovým zdobením
60 MinJednoduché
Šišky s ružovým zdobením
Jahodové Tapioca Perly![]()

80 MinJednoduché
Jahodové Tapioca Perly
80 MinJednoduché
Jahodové Tapioca Perly
Mikulášske marcipánové zemiačiky![]()

30 MinJednoduché
Mikulášske marcipánové zemiačiky
30 MinJednoduché
Mikulášske marcipánové zemiačiky
Ovocná bomba![]()

75 MinJednoduché
Ovocná bomba
75 MinJednoduché
Ovocná bomba
Citrónový krém (Lemon curd)![]()

20 MinJednoduché
Citrónový krém (Lemon curd)
20 MinJednoduché
Citrónový krém (Lemon curd)
Crème brûlée![]()

115 MinJednoduché
Crème brûlée
115 MinJednoduché
Crème brûlée
BB Pudingová pena![]()

25 MinJednoduché
BB Pudingová pena
25 MinJednoduché
BB Pudingová pena
Sledujte nás
Sledujte Dr. Oetker na sociálnych sieťach