SÚBORY COOKIE na webovej stránke DR. OETKER

Tento web uloží súbory cookies do vášho zariadenia, aby umožnil lepšie fungovanie stránok. Viac informácií tu.

Baking Powder

Vanilkový struk Bourbon

Pre tých, ktorí preferujú celý vanilkový struk. Jeho využitie je všestranné a možno ho na aromatizáciu použiť aj opakovane. Pod názvom "Bourbon" sa vanilkové struky pestujú jedine na ostrovoch Madagaskar a Komory.

Vanilkový struk Bourbon

Prémiový výrobok najvyššej kvality pre tohtoročnú vianočnú sezónu. Vanilkový struk Dr. Oetker je jemné, vzácne a jedinečné korenie. Jeho výraznú sladkú a korenistú vôňu a chuť ocenia aj najväčší znalci.

1 Dr. Oetker Vanilkový struk „Bourbon“ sa používa podľa konkrétneho receptu na asi 500 ml tekutiny, 500 g cukru alebo 500 g múky.

Vanilkový struk „Bourbon“ Dr. Oetker pochádza z ostrova Madagaskar a je tej najlepšej kvality. Plody vanilky zrejú 7 – 8 mesiacov, potom sa ručne zbierajú a nechávajú na slnku vysušiť. Vanilkové struky sa ručne triedia a prepravujú do Európy na zabalenie. Prísne kvalitatívne požiadavky a kontrola zaručujú vysokú kvalitu Vanilkových strukov „Bourbon“ Dr. Oetker.

Fenomén vanilka

Vanilka je jemným, vzácnym a jedinečným korením.

Vanilka je skutočný fenomén a jej aróma je nezabudnuteľná. Vanilka je celosvetovo najobľúbenejšia sladká príchuť. Počiatky vanilky môžeme nájsť v Mexiku, v oblastiach okolo rovníka. Pestovala sa a využívala už v dobe Aztékov. Do Európy sa dostala v 6. storočí. Jej obľuba odvtedy prudko narastala po celom svete.

Viac sa dozviete o vanilke tu.

 

 

Alergénne zložky

Tento výrobok môže obsahovať (podľa Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady č. 1169/2011): pšeničnú múku, ovsené vločky, mlieko, vajcia, múku z vlčieho bôbu, orechy. Konkrétne látky spôsobujúce alergie alebo neznášanlivosť sú zvýraznené veľkými písmenami na obale v zložení.

Viac informácií o produkte.

Množstvo: 0