SÚBORY COOKIE na webovej stránke DR. OETKER

Tento web uloží súbory cookies do vášho zariadenia, aby umožnil lepšie fungovanie stránok. Viac informácií tu.

Baking Powder

Želírovací cukor Extra 2:1

Pri príprave džemov so želírovacím cukrom nepotrebujete pridávať už nič iného než ovocie.
Želírovací cukor extra 2:1 na prípravu marmelád, džemov a želé podporuje prirodzenú chuť ovocia a súčasne zodpovedá moderným požiadavkám na zdravú výživu.

Jedno balenie vystačí na 1000 g ovocia alebo 1 l ovocnej šťavy a varí sa len 5 minút.

Tento výrobok odporúčame používať pri príprave džemov so stredne sladkým alebo stredne zrelým ovocím.

So Želírovacím cukrom Extra 2:1 bude váš hotový džem obsahovať 66 % ovocia!

 

 

Alergénne zložky

Tento výrobok môže obsahovať (podľa Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady č. 1169/2011): pšeničnú múku, ovsené vločky, mlieko, vajcia, múku z vlčieho bôbu, orechy. Konkrétne látky spôsobujúce alergie alebo neznášanlivosť sú zvýraznené veľkými písmenami na obale v zložení.

Viac informácií o produkte.

Množstvo: 500g