Flag

Chilli con carne s čiernym kakaom

asi 4 - 6 porcie
Jednoduché
120
Príjemne pikantné chilli con carne s Čiernym kakaom Dr. Oetker vás milo prekvapí nielen svojou kakaovou chuťou.
Zloženie
Príprava
Picture -
Picture -
PROSÍME VÁS O OHODNOTENIE RECEPTU
Ako sa vám tento recept podaril?

Súvisiace recepty

Sledujte nás
Sledujte Dr. Oetker na sociálnych sieťach
Picture - Hero image

Zloženie

Prísady
2 PLolej
1cibuľa veľká
3 strúčikycesnak
500 gmleté mäso hovädzi
1 zarovnané KLrasca mletá
1,5 KLoregano sušené
1 KLpaprika údená
0,5 KLkoriander mletý
1 - 2 ksčervená čili paprička
1 ksškorica (zvitok)
1 ksbobkový list
0,5 KLrasca rimská mletá
0,5 KLčili korenie mleté
1 KLcukor trstinový
soľ
korenie čierne
2 zarovnané KLČierné kakao Dr. Oetker
1 PLparadajkový pretlak
1 plechovkaparadajky drvená
250 mlvývar hovädzi
1červená fazule (Kidney) v plechovke
Na podávanie
smotana kyslá (15%)
koriander
Okrem toho potrebujeme
panvica veľká
Picture - Čierné kakao Dr. Oetker
1

Na prípravu omáčky v panvici na oleji speníme nadrobno nakrájanú cibuľu. Keď začne hnednúť, pridáme najemno nasekaný cesnak a asi minútu restujeme. Pridáme mäso a dobre ho rozomelieme. Osolíme, okoreníme a restujeme do hneda.  Postupne pridávame všetko korenie a nakoniec čierne kakao. Pridáme pretlak, paradajky a vývar a pod pokrievkou dusíme asi 90 minút. Nakoniec pridáme prepláchnutú fazuľu a ešte asi 10 minút povaríme.

2

Podávame s kyslou smotanou a koriandrom.