SÚBORY COOKIE na webovej stránke DR. OETKER

Tento web uloží súbory cookies do vášho zariadenia, aby umožnil lepšie fungovanie stránok. Viac informácií tu.

Lízanky Pavlova

(0)
0 0 5
Hodnotenie recipe.rating.rated.msg
    (recipe.rating.one)
    (recipe.rating.two)
    (recipe.rating.three)
    (recipe.rating.four)
    (recipe.rating.five)

Pavlova torta Dr. Oetker ponúka inšpiratívne a naozaj atraktívne recepty. Krehké snehové cesto lahodne prepojené pikantným malinovým krémom v originálnom prevedení.

asi 24 ks

jednoduchá príprava 25 minut

Prísady

Prísady

na recept Lízanky Pavlova

Na korpus:

1 balíček Pavlova torta Dr. Oetker
150 ml voda
Farba gélová potravinárska ružová Dr. Oetker
Farba gélová potravinárska modrá Dr. Oetker
Farba gélová potravinárska zelená Dr. Oetker

Na krém:

malinový krém (súčasť balenia)
400 - 500 ml smotana na šľahanie (33%)

Na ozdobenie:

1 balenie Zdobenie pestré Dr. Oetker

Ešte potrebujeme:

elektrický ručný šľahač
plech na pečenie
cukrárske vrecko so zrezanou trubičkou
špajdle

preparation

príprava

1

Na prípravu lízaniek v mise dôkladne vyšľaháme zmes s vodou elektrickým ručným šľahačom podľa návodu na obale. Cesto rozdelíme na tri diely a každý z nich zafarbíme inou farbou. Zafarbené cesto striedavo nanesieme do cukrárskeho vrecka a na plech vyložený papierom na pečenie vytvarujeme rôzne tvary lízaniek, do ktorých vložíme špajdle. Lízanky posypeme zdobením. Vložíme do rúry predhriatej na 150 °C, teplotu ihneď znížime na 110 °C a sušíme.

Elektrická rúra: 110 °C

Teplovzdušná rúra: 90 °C

Doba sušenia: asi 90 Minút

2

Rúru vypneme a lízanky necháme v uzavretej rúre vychladnúť.

3

Krém vyšľaháme so smotanou elektrickým ručným šľahačom podľa návodu na obale. Podávame v miske a lízanky do nej namáčame.

Nutričné hodnoty na recept Lízanky Pavlova

Na porciu/ kus Na 100 g / ml
Energia 511kJ
122kcal
1114kJ
266kcal
Tuk 6.12g 13.30g
Uhľohydrát 3.71g 8.06g
Bielkoviny 0.43g 0.94g

Výrobky Dr. Oetker použité v recepte:

Pre viac informácií, kliknite na produkt.