SÚBORY COOKIE na webovej stránke DR. OETKER

Tento web uloží súbory cookies do vášho zariadenia, aby umožnil lepšie fungovanie stránok. Viac informácií tu.

Zamatový džem z čučoriedok a ríbezlí

(0)
0 0 5
Hodnotenie recipe.rating.rated.msg
    (recipe.rating.one)
    (recipe.rating.two)
    (recipe.rating.three)
    (recipe.rating.four)
    (recipe.rating.five)

Obľúbené letné osvieženie si môžete jednoducho a rýchlo pripraviť aj Vy so Želírovací cukrom Extra 2:1 Dr. Oetker. Skvelá chuť ovocia Vás presvedčí.

about 4 poháre à 350 ml

stredná obťažnosť 40 minut

Prísady

Prísady

na recept Zamatový džem z čučoriedok a ríbezlí

Prísady:

500 g čučoriedky (prepasírované asi zo 800 g čerstvých)
500 g ríbezle červené (prepasírované asi z 900 g čerstvých)
1 balenie Želírovací cukor Extra 2:1 Dr. Oetker

preparation

príprava

1

Na prípravu zamatového džemu vložíme do hrnca prepasírované čučoriedky, červené ríbezle, želírovací cukor a dobre premiešame. Za stáleho miešania privedieme do varu a dôkladne povaríme minimálne 5 minút.

2

Odoberieme prípadnú penu a ihneď plníme do pripravených pohárov až po okraj. Poháre uzatvoríme viečkom, otočíme hore dnom a asi 5 minút necháme stáť na viečku.

Nutričné hodnoty na recept Zamatový džem z čučoriedok a ríbezlí

Na porciu/ kus Na 100 g / ml
Energia 1256kJ
300kcal
335kJ
80kcal
Tuk 1.20g 0.32g
Uhľohydrát 80.88g 21.57g
Bielkoviny 2.99g 0.80g

Výrobky Dr. Oetker použité v recepte:

Pre viac informácií, kliknite na produkt.