Flag

100 % vaječné bielky

Hmotnosť: 15 gram

Prvotriedne, 100% sušené vaječné bielky z chovov sliepok vo voľnom výbehu. Na prípravu snehového cesta, poliev a ako zdroj proteínu do smoothies a kaší.

Príprava

Rýchle tipy

Odporúčanie

Snehové pusinky (asi 50 ks)

Obsah vrecka so 150 ml vody dôkladne vyšľaháme šľahačom aspoň 5 minút. Potom za stáleho šľahania postupne pridávame 250 g cukru a šľaháme, kým sa nezačnú tvoriť ostré špičky.

Tuhým snehom naplníme cukrárske vrecko a na plech vyložený papierom na pečenie vytvoríme pusinky. Vložíme do rúry a sušíme 1,5 až 2 hodiny v elektrickej rúre pri teplote 110 °C alebo v teplovzdušnej rúre pri teplote 90 °C.

Ďalšie informácie
Chcem vedieť viac

Súvisiace recepty

Podobné recepty

Sledujte nás
Sledujte Dr. Oetker na sociálnych sieťach