Hmotnosť: 15 gram
Prvotriedne, 100% sušené vaječné bielky z chovov sliepok vo voľnom výbehu. Na prípravu snehového cesta, poliev a ako zdroj proteínu do smoothies a kaší.
Snehové pusinky (asi 50 ks)
Obsah vrecka so 150 ml vody dôkladne vyšľaháme šľahačom aspoň 5 minút. Potom za stáleho šľahania postupne pridávame 250 g cukru a šľaháme, kým sa nezačnú tvoriť ostré špičky.
Tuhým snehom naplníme cukrárske vrecko a na plech vyložený papierom na pečenie vytvoríme pusinky. Vložíme do rúry a sušíme 1,5 až 2 hodiny v elektrickej rúre pri teplote 110 °C alebo v teplovzdušnej rúre pri teplote 90 °C.
Súvisiace recepty
Slané jedlá
Sladké pečenie
Sladké pečenie
Sladké pečenie
Sladké pečenie
Sladké pečenie
Sladké pečenie
Sladké pečenie
Sladké pečenie