Na prípravu cesta v mise zmiešame zmes na palacinky s maslom. Pridáme mlieko a vodu a ručne vypracujeme na hladké cesto.
Na náplň rozpustíme vo vodnom kúpeli čokoládu. Cesto na pomúčenej pracovnej ploche pomocou váľka vyvaľkáme na plát hrubý asi 1 cm. Hornú časť cesta potrieme časťou rozpustenej čokolády a preložíme na polovicu. Tento krok zopakujeme ešte 4×, aby sme vytvorili vrstvy. Cesto zabalíme do potravinárskej fólie a odložíme asi na hodinu do mrazničky, aby stuhlo. Potom ostrým nožom zarovnáme okraje cesta tak, aby vrstvy vynikli. Nakrájame na 6 rovnakých štvorčekov a prenesieme na papier na pečenie.
Potrieme žĺtkom rozšľahaným s mliekom a posypeme zdobením.
Vložíme do predhriatej fritézy a pečieme.
Doba pečenia: asi 25 minút
Teplovzdušná rúra: 180 °C
Po upečení necháme vychladnúť.
Súvisiace recepty
Sladké pečenie
Sladké pečenie
Sladké pečenie