SÚBORY COOKIE na webovej stránke DR. OETKER

Tento web uloží súbory cookies do vášho zariadenia, aby umožnil lepšie fungovanie stránok. Viac informácií tu.

Baking Powder

Kyselina citrónová

Ak do želírovaného ovocia pridáte kyselinu citrónovú, marmelády alebo džemy získajú jemnú chuť. Kyselina citrónová podporuje želírovací proces a zvýrazňuje chuť ovocia i zeleniny pri zaváraní. Možno ju však použiť aj na šaláty, kompóty alebo dochucovanie nápojov.

Okrem toho je aj výdatným pomocníkom pri odstraňovaní vodného kameňa, napr. v kávovaroch a pod.

 

 

Alergénne zložky

Tento výrobok môže obsahovať (podľa Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady č. 1169/2011): pšeničnú múku, ovsené vločky, mlieko, vajcia, múku z vlčieho bôbu, orechy. Konkrétne látky spôsobujúce alergie alebo neznášanlivosť sú zvýraznené veľkými písmenami na obale v zložení.

Viac informácií o produkte.

Množstvo: 20g